Heiszler Zsuzsanna

Heiszler Zsuzsanna

Szervező, fesztivál főtitkár

Egyetemi tanulmányaimat 2013-ban végeztem a Budapesti Gazdasági Főiskolán Vendéglátás-turizmus szakon. Szakmai gyakorlatomat a Diamond Congress Kft-nél töltöttem, ahol még 3,5 évet dolgoztam konferencia szervezőként.

Hazai és nemzetközi konferenciák megszervezésért voltam felelős, a tervezéstől egészen a lebonyolításig. Pályázatokban való közreműködés, társasági programok szervezése, kiállítás- és konferencia programok szervezése, publikációk koordinációja, regisztráció intézése, külső kommunikáció, weboldal tartalom feltöltése, pénzügyi terv összeállítása színesítette a napi feladataimat.

Rengeteget tanultam nemcsak itthon, hanem külföldön is, ahol teljeskörűen szervezhettem nemzetközi konferenciát, ami rengeteg tapasztalatot adott.

A munka mellett 2014-ben elkezdtem az Óbudai Egyetem Vállalkozásfejlesztés mesterszakát, amit sikeresen el is végeztem. 2018-tól egy szoftverfejlesztő cégnél, az evosoft Hungary Kft-nél folytattam pályafutásomat, mint marketing koordinátor.

A különböző rendezvények mellett az employer branding projektvezetője és az egészségprogram társszervezője lettem, mindezek mellett pedig különböző belsős projektben veszek részt, melyeknek fő célja a kollégák elköteleződésének növelése a cég iránt.

Felelős vagyok a külső-belső kommunikációért, valamint forgatások, fotózások és social media kampányok koordinátori feladataival is foglalkozom.