Fissz Feszt Augusztus 1.

Összesítő

A fesztivál ingyenesen is megtekinthető. Jegyvásárlásukkal viszont hozzájárulnak hogy közösen támogassuk a jövő művészgenerációját!

Támogatói jegy

13:15 Franczia Dániel – egyéb gyerekprogram

13:15 Franczia Dániel – egyéb gyerekprogram

Az interaktív programon résztvevő kicsik és nagyok megismerkedhetnek az általam használt hangszerekkel, azok megszólaltatási lehetőségeivel, és a különleges ritmus nyelvek rejtelmeivel. Mindenki kipróbálhatja a hangszereket, és közös spontán zenélésre is sor kerülhet. A program mindig a jelenlévők hangulatához igazodik. Előfordul, amikor a kultúrtörténeti beszélgetés, és van, hogy a hangszeres játék kerül előtérbe.

14:00 Fehérló Fia - Jankovics Marcell

14:00 Fehérló Fia - Jankovics Marcell

A film a Fehérlófia című magyar népmesén alapul, cselekménye az avar, hun és magyar eredetmondák jelképtárából merítkezik. Fehérlófiát, vagy másik nevén Fanyűvőt, az emberfeletti erejű fiút egy fehér kanca hozta világra. A történet az ő fejlődés-, illetve beavatástörténete: útnak indul, hogy legyőzze a Fehér ló halála után a világot hatalmába kerítő három-, hét- és tizenkétfejű sárkányokat, és kiszabadítsa Ősz-, Tavasz- és Nyárszépét, akiket a sárkányok elraboltak. Útja során megbirkózik két másik nagyerejű férfiúval, Kőmorzsolóval és Vasgyúróval, akik a fiú mellé szegődnek, és túljár a fiúkat megkísértő furfangos öregember, a Hétszűnyű Kapanyányi Monyók eszén.

Támogatói jegy

16:00 Sergő Sára

16:00 Sergő Sára

Zenekarunk 2017 telén alakult meg egy kis budapesti lakás konyhájában. Az első időkben próbatermünkké és találkozásaink központjává vált a konyha, így lettünk Konyhából a Drazsé. Az elmúlt másfél évben zenekarunk énekesének dalaival kezdtünk el foglalkozni, de eleinte főleg a két Világháború közötti magyar és francia sanzonok szerepeltek repertoárunkban, így dalainkra főképpen a múlt századi sanzonok, népzenei motívumok és a magyar kortárs, alternatív zenei produkciók is hatással vannak.

17:15 Kövesdi László István bohóc

17:15 Kövesdi László István bohóc

1967-ben született Budapesten. 1973-1981 között egy dunakeszi ének-zenei általános iskolába járt. 1983-ban a Fiesta Színház alapító tagja volt. 1985-1987 között a Pinceszínházban játszott. 1988-1992 között a Színház- és Filmművészeti Főiskola hallgatója volt. 1992-1993 között a Szegedi Nemzeti Színház tagja volt. 1993-1994 között szabadúszó volt. 1994-1995 között a szolnoki Szigligeti Színház színésze volt. 1995-től ismét szabadúszó. Írással, rendezéssel és szinkronizálással is foglalkozik.

18:00 Beeri Benjamin dalest

18:00 Beeri Benjamin dalest

Beeri Benjámin vagyok 29 éves tenorista. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem ének szakos hallgatója voltam, Kiss B Atilla növendéke.
A virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutató TV műsorában szerepeltem 2017-ben. A döntőig sikerült meneteltem. Budapesten az Operaházban 2016ban debütáltam a Két nő című kis operában.
Számomra Bach muzsikája és az elektronikus zene kohéziója egy izgalmas ötlet. Én magam is, jazz trombitásként, próbálkoztam már a klasszikus zene és a könnyedebb műfaj ötvözésével.

19:00 Tajti Dániel

19:00 Tajti Dániel

"Tajti Dániel, 12 éves, Dunakeszin él, a Bárdos Lajos Általános Iskolában lesz 6.osztályos.

A zene, az éneklés, a tánc nagyon fontosak az életében. Több éve zongorázik, rockyzik, korábban néptáncolt is. Többször indult az iskolai énekversenyen. Szereti a színpadot, a szereplést. Beválogatták a Madách Színház Rocksuli musiceljébe, de sajnos az elmúlt évben a színházak bezárása miatt elmaradt a színpadra lépés. Helyette kipróbálta magát a filmezésben. Lehetősége nyílt egy magyar játékfilmben szerepelni, a Nagykarácsonyban, ami remélhetőleg idén télen a mozikba is kerül.

19:30 Neutrofly zenekar

19:30 Neutrofly zenekar

A legkisebbek koncertje.

20:00 Carolin street zenekar

20:00 Carolin street zenekar

A 2016-ban alakult Caroline Street zenekar Lukács Sanyi 30 éves dalait dolgozza fel. A Technikai Szünet, Tarhonya Kedélyzenekar, Tea Culpa dalokat nem engedjük feledésbe merülni. Az anno 2 akusztikus gitárra írt irodalmi értékű vidám, pikáns szövegeket most masszív groove-ok támasztják meg.

Támogatói jegy