Fissz Feszt Július 30.

Összesítő

A fesztivál ingyenesen is megtekinthető. Jegyvásárlásukkal viszont hozzájárulnak hogy közösen támogassuk a jövő művészgenerációját!

Támogatói jegy

15:30 Dallamok a Dunán előkoncert 1. felvonás

15:30 Dallamok a Dunán előkoncert 1. felvonás

Frissen végzett, pályakezdő énekes-színészek fogják bizonyítani rátermettségüket operettekkel, musicalekkel, klasszikus slágerekkel. A program címe akár az is lehetne: Minden, ami zene! Fellépők: Cseke Brigitta, Simon Zoltán, Szalkári Réka, Szondi Tamás, Szőke Laura

16.00 Megnyitó

16.00 Megnyitó

Schrődl Adél Sára, Vonósnégyes, Oroszki Tamás, Gólyalábas felvonulás, Vonósnégyes, Gólyalábas bevonulás, Dallamok Dunán ráadás

17.00 Origo Dance

17.00 Origo Dance

2002 -óta működik Dunakeszin Farkasnè Gál Andrea ès Farkas Zoltán vezetèsèvel. Jelenleg kèt helyszínen zajlik az oktatàs ahova sok szeretettel vàrjàk a tàncolni vàgyó fiatalokat.
Helyszínek: Voke József Attila Művelődèsi Hàz.Itt óvodàs csoport, Kortárs-Modern csoport ès Hip-hop streetdance csoport működik.
A Szent Istvàn Általános Iskola kezdő gyermek csoportjàt, ès a Voke József Attila Műv Hàz óvodàs csoportjàt Zupán Petra vezeti. A többi csoportot Andi ès Zolee oktatja.
Ezen kívül mèg nyàri napközis tàborokat is tartanak a szünetben Dunakeszin.

17:30 Fissz-Sport

17:30 Fissz-Sport

Strandröplabda

18:30 Meg egy cukorka koncert

18:30 Meg egy cukorka koncert

Magyar szövegű pop’art rockzenekar. Az Illés és Beatles közönségtől az 30y- és az Oasis rajongókig bárki megtalálhatja a hozzá szóló dalokat. 2018-ban megjelent első nagylemezük, mely a Hangfoglaló Program támogatásával valósult meg. Több dalukat játszotta/játssza a Petőfi Rádió. Hamarosan megjelenik második nagylemezük, KERESEM címmel. Játszottak már többek között a 30Y, a SUPERNEM, a Hiperkarma, a Lóci játszik, a Kaukázus, a Kistehén és a Bagossy Brothers Company vendégeként, illetve felléptek számos ismert fesztivál színpadán.

Támogatói jegy

20:00 Cedar Knoll koncert

20:00 Cedar Knoll koncert

A Cedar Knoll egy 2018-ban alakult pécsi soft grunge zenekar.
2019 júniusában a zenekar megnyerte a Fishing on Orfű Tehetségkutatóját és fellépett a fesztiválon a Nagysátorban. 2019 decemberében a 30Y előzenekara az A38 Hajón és a Pécsi Est Caféban. 2020 januárjában az NKA Hangfoglaló programjának támogatott zenekara. 2020 októberében Hots Songlab keretein belül Clint Murphyvel dolgoztak együtt a SuperSize stúdióban. 2020 novemberében Ligeti György producerelésével megjelentet első, nagylemezük, mely a pécsizajzajzaj stúdióban lett felvéve.

Támogatói jegy