Bondár Viktor vagyok, 2018. Áprilisában költöztem haza Londonból, mivel született egy kisfiam, Bondár Bence, és lehetőségem nyílt egy vállalkozást kezdeni, a szülővárosomban, Dunakeszin.
Kalandos úton, ebből született a Mi a kavics! és a FisszFeszt.
Londoni utunk feleségemmel, Bondár Szilvivel tapasztalatszerzés és egy év nyelvtanulás céljából indult, amiből 8 és fél év kerekedett, és a kisfiunk, Bence.
Gyerekkorom óta foglalkoztatott a gasztronómia. Édesanyámnak rengeteget segítettem a konyhában. Később emiatt választottam hivatásul a szakács szakmát. Tanulmányomat a Gundel Károly szakközépiskolában végeztem, majd a Víg Kalmár étteremben helyezkedtem el, ahol négy évet töltöttem el. Később olyan helyeken dolgoztam Budapesten mint a Bábel, Armani Café, Fausto’s, Londonban pedig a Prezzo étteremláncnál konyhafőnök, a Soho House-ban szakácsként gazdagítottam a tudásom, majd a Souli Café séfe és menedzsere voltam.
Napjainkban a Mi a kavics Strandbisztró útját egyengetem, Papp Dániel, Deák Attila, Bondár Gabriella és hűséges csapatom segítségével.